Política de Privacitat

Informació sobre protecció de dades

Denominació social

Identitat: DELUQ NUMÈRICS S.L.
Dir. Postal: Av. Dolça de Provença, 22 Torrelles de Llobregat
Tfn: +34 935 170 033
Email: info@mecanitzats-deluq-numerics.cat

Finalitat

Per què utilitzem les dades?

Les vostres dades personals seran exclusivament utilitzades per la prestació, seguiment i facturació dels serveis encomanats.

Així mateix les vostres dades de contacte podran ser utilitzades per informar-vos de les activitats de la nostra empresa.

Quant de temps custodiem les dades?

Tota la documentació relacionada amb la vostra compra, juntament amb les vostres dades personals, seran custodiades per l’empresa per a fer front a possibles responsabilitats, d’acord als terminis establerts en la normativa vigent en cada moment.

En cas de fer-nos arribar el vostre CV, el mantindrem durant un període d’un any, passat el qual procedirem a la seva destrucció.

Legitimació

El tractament de les vostres dades està basat en el compliment del contracte del serveis encomanats i, en el cas dels usos comercials, en el vostre consentiment. Sempre podreu revocar el consentiment per l’ús comercial de les vostres dades.

Destinataris

Cessions de dades a tercers

Les vostres dades no seran comunicades a tercers sense el vostre consentiment legal tret que existeixi una obligació legal que empari aquesta cessió de dades.

Drets

Teniu dret a:

  • Accedir a les dades personals.
  • Rectificar les dades personals.
  • Suprimir les dades personals.
  • Presentar una denúncia o un escrit per a la tutela dels teus drets davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o davant l’agència autonòmica de protecció de dades, en cas que existís.
  • Ser informat de qualsevol incidència de seguretat que pugui afectar als vostres drets.