Qui som

DELUQ NUMÈRICS, S.L. és una empresa de degollatge i mecanitzat situada a Torrelles de Llobregat (Barcelona) fundada l’any 2000.

El nostre parc de maquinària el formen 31 torns CNC amb dos capçals i dos torretes amb eines motoritzades i equipats amb carregadors de barres, de manera que podem realitzar peces totalment acabades de manera competitiva amb uns alts nivells de qualitat des de diàmetre 3 fins a diàmetre 65. Aquest ampli ventall de màquines tecnològicament avançades ens permet aconseguir uns alts estàndars de flexibilitat, competitivitat i qualitat.

Realitzem habitualment sèries mitjanes o grans de casquets, peces amb grans rosques, eixos, guies, contrafemelles, i tota mena de peces de degollatge en acer, acer inoxidable, llautó, alumini, delrin i qualsevol altre tipus de material.

Estem en disposició de realitzar tot tipus de tractaments posteriors com trempats, zincats, pavonats, rectificats … ja que comptem amb un equip contrastat de col·laboradors externs especialitzats en dites tasques.

Als nostres tallers disposem dels elements de control necessaris per assegurar la qualitat dels nostres productes, com ara rugosímetre digital, projectors de perfils, duròmetres i els elements de metrologia habituals de tot taller de tornejat.

Deluq Numèrics - Qui Som

Certificacions

Seguint la nostra política de millora contínua i excel·lència en el servei, al juliol del 2007 vam implantar el sistema de qualitat corresponent al nostre sector, norma ISO 9001 i número de certificació EC-8565/16. I des del setembre del 2020 UNE-EN ISO 14001 amb número de certificació 1941/20

Certificat iso-9001
Certificat iso-14001
Deluq Numèrics - Qui Som

Explica'ns la teva idea

Al nostre equip de Solucions li encanten els reptes.

Podeu trucar al nostre telèfon d’Atenció al Client 935 170 033, enviar un correu electrònic a info@mecanitzats-deluq-numerics.cat o omplint aquest formulari