Política de qualitat, mediambient i RSC

La qualitat i el medi ambient són objectius compartits per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostres clients, en escollir-nos, poden estar segurs que trobaran una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització del nostre servei.

La nostra filosofia es basa en mantenir un sistema de Gestió Integrat que ajudi a l’organització a definir, identificar, orientar i validar la seva conducta i ajudar a exterioritzar els seus valors. Aquest Sistema de Cessió Integrat es sustenta en deu principis:

  1. ENFOCAMENT AL CLIENT
  2. LIDERATGE
  3. PARTICIPACIÓ DEL PERSONAL
  4. ENFOCAMENT BASAT EN PROCESSOS
  5. MINIMITZACIÓ DELS IMPACTES AMBIENTALS
  6. MILLORA CONTINUA
  7. MILLORA DE LA SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL
  8. RELACIONS Mútuament BENEFICIOSES AMB EL Proveïdor
  9. FER BÉ LES COSES A LA PRIMERA
  10. COMPLIMENT DE TOTS ELS REQUISITS LEGALS APLICABLES

DELUQ es troba implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del medi ambient, per tal de proporcionar a les generacions futures un entorn pròsper i saludable. L’aplicació d’aquest concepte de sostenibilitat implica el compliment del requisits legals, normatius i d’altres que la organització subscrigui en matèria de prevenció de riscos laborals i medi ambienti així com la fixació d’ objectius a curt i mitjà termini de minimització d’impactes ambientals durant la prestació del servei.

Per això DELUQ ha adquirit el compromís d’utilitzar tècniques de prevenció en totes les activitats potencialment contaminants que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals adaptant-se als canvis de l’entorn per a mantenir la seva eficàcia.

L’ objecte de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat mitjançant la millora continua, el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors clau per a desenvolupar una gestió empresarial adequada i d’aquesta manera assegurar la continuïtat i la competitivitat del nostre negoci.

La Direcció implica a tot el personal per a que assumeixi un compromís en aquests aspectes de qualitat i mediambientals, per a portar-los a la pràctica de manera permanent amb la finalitat que la seva influència i exemple beneficiïn a tot el col·lectiu, als nostres clients i al nostre entorn. Per aquesta raó es compromet a recolzar amb tots els mitjans disponibles al seu abast la consecució dels objectius fixats.

Deluq Numèrics manté un compromís amb la societat, treballadors, col·laboradors i clients per realitzar la nostra activitat ètica i responsablement. Treballant de manera justa, transparent i respectuosa amb la legislació vigent, medi ambient i drets humans.

Estem compromesos a promoure el desenvolupament sostenible de la comunitat de  la què formem part, amb total respecte a les minories i grups especialment sensibles, rebutjant per complert qualsevol indici de racisme, sexisme o intolerància.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

DELUQ NUMÈRICS  S.L.

Direcció

política de calidad y medioambiental

Explica'ns la teva idea

Al nostre equip de Solucions li encanten els reptes.

Podeu trucar al nostre telèfon d’Atenció al Client 935 170 033, enviar un correu electrònic a info@mecanitzats-deluq-numerics.cat o omplint aquest formulari